// ...πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες...

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

The Days that Shocked Cyprus

Το βιβλίο The Days that Shocked Cyprus: an Evaluation of the Annan Plan Campaigns αποτελεί μια επιστημονική ανάλυση πολιτικής επικοινωνίας. Εξετάζει τις δύο εκστρατείες σχετικά με το Σχέδιο Ανάν, όπως αυτές υλοποιήθηκαν πρίν το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 και τις αναλύει υπό το πρίσμα της επικοινωνιακής τους χροιάς και αντικτύπου. Τα μέσα, οι μεθόδοι και η απήχηση της κάθε εκστρατείας ξεχωριστά (του ΝΑΙ και του ΟΧΙ) τυγχάνουν ενδελεχούς ανάλυσης και αξιολόγησης, σημειώνοντας τις επιτυχίες και τις αδυναμίες τους.

Το βιβλίο στην βιβλιοθήκη της Google: Google Books

Η έκδοση αποτελεί καρπό ετήσιας έρευνας της Χριστίνας Αλεξάνδρου, μέλος του Οργανισμού, Πολιτική Σύμβουλο του Οργανισμού από το 2003 μέχρι το 2006 και Επικεφαλή του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Οργανισμού από το 2006. Το 2007 ο Οργανισμός προχώρησε στην παραγωγή 2ης Έκδοσης, καθώς η ζήτηση και το ενδιαφέρον για το βιβλίο υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένη.

Η Χριστίνα Αλεξάνδρου, ειδική στον τομέα της Πολιτικής Επικοινωνίας, αναλύει ενδελεχώς τις εκστρατείες του ‘Ναι’ και του ‘Οχι’, τον ρόλο των πολιτικών, των ΜΜΕ, των ακαδημαϊκών, της κοινωνίας των πολιτών αλλά και της Εκκλησίας στον δρόμο προς την 24η Απριλίου 2004. Τα συμπεράσματα της έκδοσης έχουν αποτελέσει προϊόν συζήτησης στον κυπριακό Τύπο και στην κοινωνία γενικότερα. 

Η έκδοση παρουσιάστηκε την 12η Απριλίου 2006 στο Hilton στην Λευκωσία στα Μέλη του Οργανισμού, το ευρύ κοινό και τα ΜΜΕ.

The Days that Shocked Cyprus: an Evlaution of the Annan Plan Campaigns

ISBN: 9963653812 | 1η Έκδοση: 2006 | 2η Έκδοση: 2007

Discussion

Comments are closed.